Підсумки І семестру

Перед Новим роком час немов прискорюється. Особливо сильно це відчувають на собі вчителі, яким треба розподілити енергію між учнями-непосидьками та передсвятковими клопотами, а ще бажано самим залишитися радісними й повними сил.

Наприкінці семестру в закладі проведено низку методичних заходів: засідання педагогічної ради та практичне заняття "Штучний інтелект в освіті", психологічний тренінг.

- Під час засідання педагогічної ради було підведено підсумки роботи за І семестр, відзначено Подяками вчителів, які підготували переможців та призерів олімпіад, конкурсів, змагань.

- Директорка ліцею ознайомила колег із основними поняттями та можливостями штучного інтелекту, а також поділилася враженнями від навчальної поїздки в м.Умань в рамках великого освітнього туру.

- Вчитель інформатики Галайчук М.М. провів практичне заняття щодо використання ChatGPT в освітній діяльності.

Перед початком нового семестру практичний психолог Демчук А.В. провела для педагогів психологічний тренінг з профілактики емоційного вигорання. Ознайомила із поняттям "емоційного вигорання", як подолати наслідки стресових ситуацій, емоційно розвантажитись. Все пройшло у дружній атмосфері, всі ми пережили цілу низку позитивних емоцій.

Висновок: важливо навчитись звертати увагу на позитивні моменти життя і вміти бути вдячними за них. Негативне запитання «За що?» бажано перетворювати на позитивне «Для чого?». Для чого у моєму житті з'явилась та чи інша неприємна ситуація? Які висновки я маю з неї зробити? Чого я маю в цій ситуації навчитись?

Якщо з таких позицій підходити до життєвих ситуацій, то вони перестають сприйматися як проблеми, і життя починає сприйматись як школа, де події і ситуації складаються таким чином, щоб ми могли навчитись саме тому, що нам потрібно.

З новими силами та позитивними емоціями розпочинаємо ІІ семестр.

Тримаємо освітній фронт!

Кiлькiсть переглядiв: 14
тучинський ліцей

Гощанської селищної ради Рівненської області

Дата останньої зміни 22 Березня 2024

Фотогалерея